Bosanemonenwandeling in Hallerbos

Voormiddag: gerenoveerde basiliek van Halle (met Gids) namiddag: bezoek aan het Hallerbos Verzamelen om 8:45 op de parking van Palaestra (kant Kastanjelaan)

Locatie

Deinze 9800 Kastanjelaan 35 palaestra

We maken een heerlijke lentewandeling (ongev. 7 km) in het Hallerbos midden de glorie van een witte bloemenpracht . Voorafgaand doen we een bezoek aan de gerenoveerde basiliek van Halle (met Gids). s’Middags genieten we van een democratisch etentje en in de namiddag doen we ons bezoek aan het Hallerbos.
Voor wie de boshyacintenwandeling meemaakte maar ook wie die niet meemaakte is dit een must.
Meenemen: stevig schoeisel (de paden kunnen er modderig bij liggen bij regenweer) en eventueel een verrekijker. Wees er vlug bij, er kunnen max 30 personen mee.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
30.00

storting van € 30 ppn (niet- leden betalen € 35) op reknr Gezinsbond Deinze: BE18 4427 6851 5165 en dit voor 16/03. De maaltijd is inbegrepen. Laat zeker weten of al dan niet zelf rijdt en hoeveel personen je eventueel wil meenemen. Wie meerijdt betaalt € 5 ppn aan de bestuurder.

Inschrijven

Je inschrijving is pas geldig na inschrijving bij christian.de.temmerman@skynet.be of 0475/62 60 19

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.