De laatste reis - Marc Merchier - palliatief zorgcoordinator AZM

Nu al nadenken, spreken en beslissen over de zorg die je wil, mocht je ernstig ziek worden: dat is vroegtijdige zorgplanning. “Vroegtijdig betekent dat je dat doet vóór het echt nodig is. Dat doen we niet spontaan: waarom zou je daar nu al mee bezig zijn? En als je dat doet, zal men dan rekening houden met jouw wensen? Waar kan je terecht als je vragen hebt over dit thema?

Locatie

Deinze 9800 Désiré Delcroixstraat 1 A Zaal Rekkelinge

Om onaangename verrassingen te vermijden bespreken we zoveel dingen in ons leven. Waarom dan niet onze “laatste reis”?
“Vanuit mijn dagdagelijkse praktijk en dagdagelijks leven wil ik getuigen en delen over dit onderwerp. De angst om zaken in verband met gezondheidszorg en sterven in communicatie te brengen met diegenen die dicht bij ons staan is heel sterk aanwezig. Ik hoop een tipje van de sluier te kunnen oplichten. De zinvolheid te kunnen toelichten. De angst te kunnen wegnemen. Niet gestelde vragen te kunnen beantwoorden”.

deuren open om 19u30

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Aan de deur betaal je 12 EUR ppn. Bij vooraf overschrijven (voor 15 oktober) 10 EUR ppn op Rekeningnr Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "laatste reis - aantal personen". Leden ontvangen 2 euro korting op lidkaart.

Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Okt 20
Locatie

Deinze

Di Okt 22
Locatie

Oudenaarde

Wo Okt 23
Locatie

Deinze