GOSA Gewestelijke Lenteontmoeting.

13u30 : Onthaal met koffie en gebak. 14 u : Lezing " Gezond ouder worden " door Dr. Pascale Bernaert, specialist Geriatrie in het ziekenhuis AZ Maria Middelares in Gent. 15u15 Pauze. 15u45 : Optreden show-duo " Kevin en Romina " 17u30 : Breugelmaal.

Locatie

Zulte 9870 Staatsbaan 149 Zaal t'Fiertelhof

Lezing “ Gezond ouder worden “ door Dr. Pascale Bernaert.
Het blijft een grote uitdaging voor elke mens om lang gezond te blijven en ziekten te voorkomen. Heel wat gezondheidsproblemen zijn immers het gevolg van verkeerde leef-en eetgewoonten. Tips om gezond te blijven zowel geestelijk als lichamelijk, zijn onontbeerlijk. Bovendien zijn heel wat kwalen op hogere leeftijd niet het gevolg van de hoge ouderdom, maar van ziekten die meestal kunnen verholpen worden.De gouden raad voor een gezond leven impliceert actief blijven, gezonde voeding nuttigen en schadelijke gewoonten vermijden. In deze presentatie worden de meeste ouderdomskwalen besproken, en ook de preventiemaatregelen komen uitgebreid aan bod. Het geheim van “gezond oud worden” wordt helemaal blootgelegd.

Optreden Showduo “ Kevin en Romina “
Het showduo Kevin en Romina vormt ook in het dagelijkse leven een koppel, en is woonachtig is in de kustgemeente Middelkerke. Zij brengen ons een spetterende show van schlagers en hits uit de jaren 70 en 80, songfestivalnummers, Franse chansons, liedjes van bekende groepen, eigengemaakte nummers en covers van bekende Vlaamse liederen die iedereen kan meezingen

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
10.00

Deelnameprijs :
- Bij overschrijving op rekening nr. BE61 9730 7452 3417 van GOSA Gewest Deinze vóór 10 mei : € 10 p/p *
- Bij betaling ter plaatse aan de ingang 10.50 € p/p. *

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

Bij de Gewestelijke GOSA secretaris Lieve Mestdag, Tel 09 / 384.33.88 of via mail g.mestdag@skynet.be of bij je plaatselijke GOSA vertegenwoordiger. Gelieve uw deelname te bevestigen vóór vrijdag 10 mei 2019 AUB. Gelieve de naam van de deelnemers door te geven alsook de afdeling AUB.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Sep 02
Locatie

Deinze

Do Sep 05
Locatie

Deinze