GOSA : Lezing " Benen en voeten in topvorm. "

This activity is closed. View all new activities.

Lezing door Bandagisterie Tavernier, Markt Deinze. Bandagisterie Tavernier biedt een ruim assortiment medische compressiekousen, bandages en sportbraces aan. Ook kwaliteitsvolle comfortschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en geschikt voor steunzolen. De Bota podologie voetverzorgingsartikelen zorgen voor dagelijks comfort bij hallux valgus, hamertenen, eelt en likdoorns. .

Voordracht begeleid door PPT verzorgd door Bandagisten BOTA.
Bandagisterie Tavernier, gevestigd op de Markt Deinze, biedt een ruim assortiment medische compressiekousen, bandages en sportbraces aan.
De kwaliteitsvolle comfortschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en geschikt voor steunzolen. De Bota podologie voetverzorgingsartikelen zorgen voor dagelijks comfort bij hallux valgus, hamertenen, eelt en likdoorns. Een professioneel team geeft uitleg over de producten en stelt deze ten toon als kennismaking. Hierbij geven ze persoonlijk advies aan de deelnemers.

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Okt 05
Locatie

Elsene

Za Sep 26
Locatie

Deinze

Di Sep 29
Locatie

Deinze