Leer werken aan je eigen fiets

Voor iedereen (m/v/x) die het basisonderhoud wenst te kennen van de fiets. Lesgever is Dimitri Ornelis van ViaVelo. Maximum 10 deelnemers. In de fietsbieb “Op Wielekes Deinze” (kelder Leiespiegel).

Locatie

Deinze 9800 Brielstraat 2 Op Wielekes - Leiespiegel kelder

Je kan oefenen met je eigen fiets (fiets volwassene of kinderfiets) of aan een beschikbaar kinderfietsje. Je doet dit met hulp en onder begeleiding van Dimitri Ornelis, leerkracht en gediplomeerd fietsenmaker. Telkens wordt een stukje theorie afgewisseld met een stukje praktijk

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
55.00

Prijs: 55 EUR voor 5 lessen. Vermeld naam, adres, GSM-nummer en geboortejaar. Je inschrijving voor 08/02/2020 is definitief na overschrijving van 55 EUR op rekeningnummer van Op Wielekes Deinze op reknr. BE93 7360 4918 9067.
Leden van de Gezinsbond en/of Fietsersbond betalen 50 EUR mits extra vermelding van het lidnummer (zie lidkaart). Vermeld: “Leer werken aan je eigen fiets + lidnummer” . Wees er snel bij: indien je later bent dan de eerste 10 ingeschreven deelnemers wordt je betaling teruggestort.

Inschrijven

Meer info en inschrijven bij : joost.vermeersch@telenet.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.