Leer werken aan je eigen fiets

Na het succes van de voorbije lessenreeks voorzien we een herhaling. Voor iedereen (m/v/x) die het basisonderhoud wenst te kennen van de fiets. Lesgever is Dimitri Ornelis van ViaVelo. Waar? Kelder Leiespiegel, Brielstraat 2, 9800 Deinze

Locatie

Deinze 9800 Brielstraat 2 Leiespiegel

Telkens op zaterdag van 9.30 u tot 12.00 uur. Maximum 12 deelnemers. In de fietsbieb “Op Wielekes Deinze” (kelder Leiespiegel) kan je oefenen met je eigen fiets (fiets volwassene of kinderfiets) of aan een beschikbaar kinderfietsje. Je doet dit met hulp en onder begeleiding van Dimitri Ornelis, leerkracht en gediplomeerd fietsenmaker. Telkens wordt een stukje theorie afgewisseld met een stukje praktijk.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
60.00

Prijs: 60 EUR voor 5 lessen. Vermeld naam, adres, GSM-nummer en geboortejaar. Inschrijven voor 15/09/2020 van 60 EUR op rekeningnummer van Op Wielekes Deinze op reknr. BE93 7360 4918 9067.
Leden van de Gezinsbond en/of Fietsersbond betalen 55 EUR mits extra vermelding van het lidnummer (zie lidkaart). Vermeld: “Leer werken aan je eigen fiets + lidnummer” . Wees er snel bij: indien je later bent dan de eerste 12 ingeschreven deelnemers wordt je betaling teruggestort

Inschrijven

Meer info en inschrijven bij : joost.vermeersch@telenet.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Okt 05
Locatie

Elsene

Di Sep 29
Locatie

Deinze