Oordeel niet te snel! Walter Van Steenbrugge

Een nationaal & internationaal strafpleiter die zich al 3 decennia laat gelden als een voorvechter van fundamentele mensenrechten. Zowel voor slachtoffers als voor daders van misdrijven. Hij gaat in elke zaak tot het uiterste. Zijn credo is om iedere zaak te behandelen alsof het om zichzelf of om één van zijn intimi gaat. De sprekersvergoeding gaat integraal naar “Slachtoffer misbruik in de kerk"

Locatie

Deinze 9800 Désiré Delcroixstraat 1 A Zaal Rekkelinge

Tijdens zijn vurig betoog doet Walter Van Steenbrugge een oproep om niet te snel te oordelen of te veroordelen. Ook buiten de rechtszaal worden meningen al heel snel gedebiteerd als waren het vaststaande feiten. Een verdachte is soms al voor het leven veroordeeld vooraleer er van een proces sprake is geweest. Maar is Vrouwe Justitia wel altijd zo blind en rechtvaardig als ze beweert. Is ons gerechtelijk systeem wel nog van deze tijd? Iemand is schuldig of niet schuldig, toerekeningsvatbaar of niet toerekeningsvatbaar. Klopt zoiets wel? Een avond om op het puntje van je stoel te zitten!

Voor het Corona-virus nemen we de nodige voorzorgen. Tussen de stoelen zal een grotere ruimte worden voorzien. Mondmasker is aanbevolen/verplicht volgens de op dat moment geldende maatregelen.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
12.00

Inkom: aan de deur € 14.
Overschrijven van € 12 vóór 10 oktober 2020 op Reknr.Gezinsbond Deinze: BE 18 4427 6851 5165 met vermelding: ‘Walter Van Steenbrugge + aantal personen”. Leden ontvangen ter plaatse 2 euro terug op de lidkaart.

Inschrijven

vooraf inschrijven bij joost.vermeersch@telenet.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Okt 05
Locatie

Elsene

Za Sep 26
Locatie

Deinze

Di Sep 29
Locatie

Deinze