reisverhaal: Armenië en Georgië

Dit exclusief reisverhaal laat je het beste zien van beide landen. Ontdek en maak kennis met deze vrij onbekende voormalige Sovjetrepublieken. Beide landen hebben een eeuwenoude geschiedenis, interessante steden, kloosters, musea en een zeer afwisselende ongerepte natuur. Ontmoet de gastvrije bevolking en leer hun cultuur en gewoontes kennen.

Locatie

Deurle 9831 Xav. De Cocklaan 5 Centrum de Vierschaar

Dit exclusief reisverhaal laat je het beste zien van beide landen. Ontdek en maak kennis met deze vrij onbekende voormalige Sovjetrepublieken. Beide landen hebben een eeuwenoude geschiedenis, interessante steden, kloosters, musea en een zeer afwisselende ongerepte natuur. Ontmoet de gastvrije bevolking en leer hun cultuur en gewoontes kennen. Georgië en Armenië liggen als het ware verscholen in de Kaukasus tussen Europa en Azië. Twee mooie landen die bij velen in de vergetelheid zijn geraakt. Je kan er idyllische dorpen en oude, meestal schitterend gelegen christelijke kerken en kloosters bewonderen.
Een zeer fier en intelligent volk. Niettegenstaande een dominerend verleden en de omringende Moslimlanden heeft het zijn tradities en nationale fierheid behouden en dankzij hun oosters christendom steeds aan het Westen gehecht.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

Deelnamekost:

€ 3 voor leden,
niet-leden € 5 euro.

Inschrijven

Inschrijven ten laatste op woensdag 26 februari.

Bel of mail naar: Hubert Gillis - 09 282 76 30 - hubert.gillis@telenet.be
Frieda Van den Heede – 09 282 51 30 – info@gezinsbond-deurle-latem.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Okt 05
Locatie

Elsene

Za Sep 26
Locatie

Deinze

Di Sep 29
Locatie

Deinze